Nieuws

 • Onze vrienden van de Gavertrimmers nodigen ons nog eens uit voor een verbroederingsloop in de Gavers in Harelbeke.  Afspraak om 9u00 stipt aan de Koutermolen.
  Wel graag vooraf inschrijven.  Nadere info volgt per mail en op het forum.
  In het najaar nodigt RTL dan op zijn beurt de Gavertrimmers uit naar onze wereldberoemde villa!
  Datum volgt.

 • Training in Bergelen.  Als de cafetaria open is trakteren we jullie na de training op een drankje!  Ook op Pinksterzondag gaan we naar Bergelen. Be there!

  Afspraak om 9u00 ter plaatse.

 • Onze jaarlijkse strandloop gaat dit jaar door in Bredene. Plaats van afspraak is de Twins Club op het strand, op het einde van de Spinoladijk.  Een prachtige locatie! De Peak Lounge is voorbehouden voor RTL voor het middagmaal.  Deze lounge biedt een prachtig zicht op de zee en het strand. Bij zonnig weer kunnen we op het terras eten. We hebben een parcours van 5km door duinen en strand voor jullie uitgestippeld.  U kan zelf kiezen of u 1, 2 of 3 rondjes wenst te lopen.  Het pad in de duinen is verhard. Hopelijk wordt het een stralende dag.  De afwezigen zullen weer eens ongelijk hebben! Er zal ook een wandelgroepje zijn. Schrijf u in op het forum!

 • Nieuwe reeks Start2run. Eerste les op donderdag 4 april om 19u30 aan de oefenterreinen van van KWSC LAUWE (ingang “Sportcentrum” Grote Molenstraat). Onder leiding van onze ervaren coach Kris Van Maele loop je na 10 weken gegarandeerd 5km. Interesse ? Schrijf je dan in via onze Start2Run-pagina.

 • Op zondag 31 maart organiseert Running Team Lauwe naar goede gewoonte terug hun ontbijtrun.

  Naar jaarlijkse traditie lopen we opnieuw van Lauwe naar ‘t Balladehof te Zwevegem.

  Er zullen weer enkele groepen gevormd worden afhankelijk van het tempo.
  Op die manier moet niemand alleen naar Zwevegem lopen.
  Ook zal er terug een wandelgroep zijn.

  Verdere informatie volgt op het ledenforum.