Nieuws

 • Beste R.T.L.-vrienden en sympathisanten,

  Net zoals vorig jaar verkopen we opnieuw wijn t.v.v. levensloop.
  De wijn is beschikbaar bij Sabrina Vinquier.

  Geef uw bestelling gerust door via mail, fb, sms, …
  U
  w centen worden goed besteed!

  Met het stralende zonnetje…
  Ideaal voor een feestje👌🥂💐🍀

  Zet alvast 30/08/2019 ook al vast in uw agenda.
  Dan kan je genieten van een heerlijk wijndegustatie!
  Meer info volgt nog.

  Uiteraard het weekend van 28 en 29 september vrijhouden voor levensloop 😍

 • Onze vrienden van de Gavertrimmers nodigen ons nog eens uit voor een verbroederingsloop in de Gavers in Harelbeke.  Afspraak om 9u00 stipt aan de Koutermolen.
  Wel graag vooraf inschrijven.  Nadere info volgt per mail en op het forum.
  In het najaar nodigt RTL dan op zijn beurt de Gavertrimmers uit naar onze wereldberoemde villa!
  Datum volgt.

 • Training in Bergelen.  Als de cafetaria open is trakteren we jullie na de training op een drankje!  Ook op Pinksterzondag gaan we naar Bergelen. Be there!

  Afspraak om 9u00 ter plaatse.

 • Onze jaarlijkse strandloop gaat dit jaar door in Bredene. Plaats van afspraak is de Twins Club op het strand, op het einde van de Spinoladijk.  Een prachtige locatie! De Peak Lounge is voorbehouden voor RTL voor het middagmaal.  Deze lounge biedt een prachtig zicht op de zee en het strand. Bij zonnig weer kunnen we op het terras eten. We hebben een parcours van 5km door duinen en strand voor jullie uitgestippeld.  U kan zelf kiezen of u 1, 2 of 3 rondjes wenst te lopen.  Het pad in de duinen is verhard. Hopelijk wordt het een stralende dag.  De afwezigen zullen weer eens ongelijk hebben! Er zal ook een wandelgroepje zijn. Schrijf u in op het forum!

 • Nieuwe reeks Start2run. Eerste les op donderdag 4 april om 19u30 aan de oefenterreinen van van KWSC LAUWE (ingang “Sportcentrum” Grote Molenstraat). Onder leiding van onze ervaren coach Kris Van Maele loop je na 10 weken gegarandeerd 5km. Interesse ? Schrijf je dan in via onze Start2Run-pagina.