Nieuws

 • Onze jaarlijkse strandloop gaat dit jaar door in Bredene. Plaats van afspraak is de Twins Club op het strand, op het einde van de Spinoladijk.  Een prachtige locatie! De Peak Lounge is voorbehouden voor RTL voor het middagmaal.  Deze lounge biedt een prachtig zicht op de zee en het strand. Bij zonnig weer kunnen we op het terras eten. We hebben een parcours van 5km door duinen en strand voor jullie uitgestippeld.  U kan zelf kiezen of u 1, 2 of 3 rondjes wenst te lopen.  Het pad in de duinen is verhard. Hopelijk wordt het een stralende dag.  De afwezigen zullen weer eens ongelijk hebben! Er zal ook een wandelgroepje zijn. Schrijf u in op het forum!

 • Nieuwe reeks Start2run. Eerste les op donderdag 4 april om 19u30 aan de oefenterreinen van van KWSC LAUWE (ingang “Sportcentrum” Grote Molenstraat). Onder leiding van onze ervaren coach Kris Van Maele loop je na 10 weken gegarandeerd 5km. Interesse ? Schrijf je dan in via onze Start2Run-pagina.

 • Op zondag 31 maart organiseert Running Team Lauwe naar goede gewoonte terug hun ontbijtrun.

  Naar jaarlijkse traditie lopen we opnieuw van Lauwe naar ‘t Balladehof te Zwevegem.

  Er zullen weer enkele groepen gevormd worden afhankelijk van het tempo.
  Op die manier moet niemand alleen naar Zwevegem lopen.
  Ook zal er terug een wandelgroep zijn.

  Verdere informatie volgt op het ledenforum.

 • Noteer alvast deze datum in jullie agenda!

  Deze keer gaat de receptie niet door op zondagmiddag, maar wel op vrijdagavond.
  Dan bestaat Running Team Lauwe exact 15 jaar!
  En dat moet gevierd worden natuurlijk.

  De receptie vindt plaats in het Gemeentehuis van Rekkem.
  Alle clubleden worden verwacht om 19u00.

 • Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de vrijwilligersgroep van Rikolto Lauwe een loopcross ten voordele van Rikolto (Vredeseilanden). Nadat vorige jaren alle hoeves of kleine wegeltjes in Lauwe aangedaan werden, koos Marc Codron deze keer om in de voetsporen van , ereburger, Willem Vermandere te treden. In zijn geboortedorp legt hij de linken tussen locaties en zijn repertoire in een prachtig loopparcours.
  We spreken af aan de villa om 9u00 en we lopen samen naar het Gemeentehuis in Lauwe waar het parcours van ca 6km start. Keuze tussen 1 of 2 toertjes.