Start to Run

Joggen is dé uithoudingssport bij uitstek en een uitstekende sport om aan je conditie en je gezondheid te werken. Joggen heeft nog meer voordelen: het gebeurt in open lucht, is goedkoop, op gelijk welk moment van de dag kan je er even tussenuit en bij het lopen in groep maak je nieuwe vrienden!

Heb je nooit gelopen of ben je er al eens aan begonnen maar is het je in jouw eentje niet gelukt vol te houden, dan hebben wij goed nieuws voor jou.

Op zondag 1 september om 9u00 start een reeks “ start to run ”. Na tien weken is 5 km joggen geen probleem meer. De trainingen duren ongeveer een uur en vinden telkens plaats op dinsdag en donderdag om 18u30 en op zondag om 9 uur aan “De Villa”. Dit zijn de kleedkamers aan de oefenvelden van K.W.S. Lauwe die je kunt bereiken via Grote Molenstraat 112-114 te 8930 Lauwe.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk via onderstaand formulier.

Zo kunnen we het aantal deelnemers onder controle houden, zodat we de kwaliteit van de cursus start2run kunnen garanderen. Ook kunnen we er op die manier voor zorgen dat de verzekering tijdig in orde is.

De lessenreeks wordt gegeven door lopers met jarenlange ervaring. Het initiatief is gericht naar personen vanaf 14 jaar met weinig of geen loopervaring. Indien jongere kinderen willen deelnemen, dienen zij elke sessie vergezeld te zijn van een deelnemende ouder.

De bijdrage voor de reeks “ joggen voor beginners ” bedraagt 20 euro waar de verzekering, het gebruik van de kleedkamers, bevoorrading water, het lidgeld voor de rest van het jaar, … zijn inbegrepen. De betaling kan per overschrijving op rekening BE05 7380 1046 1975 met vermelding van “uw naam + start2run”.
U kan zelfs een deel van de bijdrage terugkrijgen via uw mutualiteit.

Alvast tot dan!

Laat dit veld blanco