Wedstrijdkalender

Het is moeilijk om een overzicht van alle wedstrijden bij te houden.
Wij geven enkel de wedstrijden mee waarvan we weten dat er leden van ons aan deelnemen.

 • Omdat het moeilijk is om een overzicht van alle wedstrijden of loopevenementen bij te houden, hebben wij ervoor gekozen om enkel deze online te zetten die we leuk vinden of waarvan we weten dat er leden van Running Team Lauwe aan deelnemen.

  Als je echter een volledig overzicht wil, kun je bij veel verschillende websites terecht.
  Een overzichtje van de belangrijkste kalenders vind je hieronder:

 • Het parcours loopt doorheen 32 bedrijven in de Poperingse industriezone, met een aantal verbindingsstukken  op de openbare weg tussen de verschillende gebouwen. Elk deelnemend bedrijf zal zorgen voor een originele passage doorheen het bedrijfsgebouw: dit kan o.a. een hindernis zijn, een obstakel, muziek of een drankstandje.

  Meer info of inschrijven? Bekijk dan hun website.

 • Dwars Door De Zilten heeft een eigen en uniek DNA. Ze staan voor lopen en bewegen, en dat allemaal samen: kinderen, jongeren, volwassenen, medewerkers van O.C. Sint-Idesbald én alle mensen die willen lopen in een gezellige sfeer! Ze willen bovendien iedereen stimuleren om gezond te leven: bewegen, gezonde voeding en slaap zijn daarin onontbeerlijk.

  Meer info of inschrijven? Bekijk dan hun website.

 • De Mondi Run heeft een licht glooiend parcours, met start en aankomst in het centrum van Poperinge, die zich grotendeels in open natuur situeert. Er wordt onder meer doorheen de mooie kenmerkende hoppevelden en het prachtig domein van De Lovie vzw gelopen.

  Meer info of inschrijven? Bekijk dan hun website.

 • Degusteer de Belgische topwijn tijdens de Heuvelland Entre Deux Monts Wine Trail.

  Het parcours kronkelt over 70% onverharde paden en trakteert je op prachtige vergezichten over de wijngaarden om en rond de Rodeberg, Monteberg en Kemmelberg.

  De start en finish zal plaatsvinden op wijndomein Entre-Deux-Monts onder de befaamde zetellift “Cordoba”, die de rode- en zwarteberg verbind. Kortom, maak je klaar voor een sportief gastronomisch weekend.

  Meer info en inschrijven? Zie hun website…


Wil je een volledig overzicht van de wedstrijdkalenders vinden?
Dan kun je bij verschillende websites terecht.
Een overzichtje van de belangrijkste kalenders vind je hieronder.