Zaterdag 7 & zondag 8 september 2024 – Strong Viking Obstacle Run @ Gent

STRONG VIKING WATER EDITIE

Maak je klaar voor de eerste en beste obstacle run na de zomervakantie! De Strong Viking Water Edition in Gent komt terug op zaterdag 07 & zondag 08 september 2024!

Bereid je voor op deze spectaculaire editie op het prachtige Provinciaal Domein Puyenbroeck nabij Gent. De meest uitdagende en toffe obstakels staan weer voor jullie klaar tijdens deze zonnige editie! Kies voor het 4km, 7km, 13km, 19km of misschien wel het 42km obstacle parcours! Voor ieder (sport)niveau en fitheid staat er een gepaste uitdaging klaar.

Het parcours staat in het teken van uitdagingen, sterker worden, angsten overwinnen, maar bovenaan staat het plezier hebben met elkaar! Verzamel je vrienden, familie, collega’s of anderen die met jou deze fantastische uitdaging willen beleven!

Tijdens deze editie kom je de bekende Strong Viking obstakels zoals de Flying Ragnar, Storm the Castle en natuurlijk de beroemde (en beruchte) veertien meter hoge Fjord Drop tegen. Een gegarandeerde geweldige Strong Viking beleving!

De Water Edition in Gent is daarnaast dé locatie voor jullie vriendenweekend weg! Ga gezamenlijk de uitdaging aan en sluit het weekend af met een bezoek aan het mooie centrum van Gent!

Wil je meer informatie of inschrijven? Bekijk dan hun website.

Jeroen, Caroline & Dave doen mee op zaterdag 7 september om 15u00.